Verkkokaupassa ILMAINEN toimitus! Maksutavat ja toimitusehdot

KlarnaKlarna

SACKit RETROit Cobana -säkkituoli, vaalean harmaa

389,00 €
Arvioitu toimitusaika 2-4 viikkoa
SKU
J986
RETROit Cobana -säkkituoli, vaalean harmaa

RETROit Cobana on markkinoiden ryhdikkäin säkkituoli sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuolin sisus on jaettu kahteen erilliseen sisäosaan, joiden ansiosta tuolissa on miellyttävä ja ryhdikäs istua. Tuolista nouseminen on helppoa, eikä sitä tarvitse muotoilla istumisen jälkeen.

RETROit Cobana -säkkituolin kangas on synteettistä olefiinikuitua, joka soveltuu erinomaisesti ulkokalusteisiin: likaa ja kosteutta hylkivä, kestää hyvin auringon UV-säteilyä (estää jopa 97%), joten väri pysyy pitkään lähes uudenveroisena. Päällinen on viimeistelty kauniilla pellavanaru-tikkauksella.

Tuote on täytetty napakasti EPS-helmillä, joten se on alkuun hieman kova. Muutaman viikon kuluessa istuinmukavuus on täydellinen ja tuote säilyttää muotonsa.

Jos tuoli pääsee kastumaan, nosta se pystyyn seinää vasten, jolloin vesi valuu pois ja tuote kuivuu nopeammin. Kun siirrät tuolia, vältä vetämistä selkänojan takana olevasta kahvasta, joka on lähinnä koristeellinen. Siirtäminen on kuitenkin helppoa, sillä tuote painaa vain reilu 6 kg.

HUOM! Tämä väri on tilapäisesti loppu varastosta, toimitus elokuussa. Tehtaalla voi ruuhkasesonkien ja kampanjoiden aikana olla pidempi toimitusaika kuin tuotteen yhteydessä mainittu.

Lisätietoja
Tuotemerkki SACKit
Sävy harmaa
Korkeus 70 cm
Leveys 96 cm
Syvyys 80 cm
Saatavuus Arvioitu toimitusaika 2-4 viikkoa
Myyntierä kpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SACKit RETROit Cobana -säkkituoli, vaalean harmaa
Arviosi
Copyright  Boknäs 2021