Verkkokaupassa ILMAINEN toimitus! Maksutavat ja toimitusehdot

KlarnaKlarna

Nojatuoli Mindo 107, dark grey

1 665,00 €
Arvioitu toimitusaika 2-4 viikkoa
SKU
J1279
Nojatuoli Mindo 107, dark grey

Nojatuoli Mindo 107.

Mindo 107 on klassinen ja samalla moderni ulkokalusteryhmä, jossa yhdistyy kauniisti muotoiltu alumiinirunko, italialainen punos ja tiikkipuu. Nojatuoli on muotoilultaan kutsuva ja siinä on irtonainen selkätyyny joka on helppo asettaa mukavasti. Mindo 107 tuoteperhe sisältää leposohvan, lepotuolin ja kolmen istuttavan sohvan. Sopii hyvin yhdistettäväksi Mindo 109 -sivupöytien kanssa.

Runko: alumiini, Dark Grey
Istuin: sertifioitu tiikki
Kangas: Sunbrella, Sooty
Punos: polypropeeni, Beige Brown
Sisältää samanvärisen selkätyynyn kuin istuin.

Sunbrella on korkealaatuinen 100 % liuosvärjätty akryylikangas, joka on valmistettu Ranskassa. Kangas on suunniteltu ulkokäyttöön ja siinä on likaa ja kosteutta hylkivä pintakäsittely. Puhdistus pehmeällä harjalla ja haalealla vedellä/miedolla saippuavedellä. Ilmakuivausta suositellaan homeen estämiseksi. Puhdista tahrat ja lika kankaasta mahdollisimman nopeasti niiden ilmaannuttua.

Italialainen punos on valmistettu 100 % liuosvärjätyistä polypropeenilangoista käyttämällä erityistä UV-suojaa ja antioksidantteja patentoidussa kehruuprosessissa. Punoksessa on pehmeä "villamainen" pinta, joka kestää erinomaisesti auringonvaloa, likaa, klooria ja aurinkovoidetta useiden vuosien ajan. Materiaali on kierrätettävää ja suunniteltu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Punos voidaan pestä pehmeällä harjalla, haalealla vedellä (<30°C) ja esim. miedolla saippualla. Ilmakuivaus on suositeltavaa.

Mindo käyttää vain korkealaatuista tiikkipuuta vastuullisesti hoidetuista ja sertifioiduista metsistä. Tiikki on luja ja kestävä puulaji, joka soveltuu hyvin ulkokäyttöön joko öljyttynä tai käsittelemättömänä. Käsittelemätön tiikki muuttuu ajan kuluessa hopeanharmaan sävyiseksi. Öljyttynä tiikki säilyttää puun rusehtavan sävyn. Öljytty tiikkikaluste on hyvä käsitellä tiikkiöljyllä aina ennen käyttöönottoa ja varastointia. Säästä ja käytöstä riippuen kalusteet saattavat vaatia useampiakin käsittelykertoja kesässä. Tiikkipuussa saattaa esiintyä pieniä halkeamia ja lievää vääntymistä. Nämä ovat luonnonmateriaaliin liittyviä ominaisuuksia.

Lisätietoja
Tuotemerkki Mindo
Sävy harmaa
Korkeus 66,5 cm, IK 40 cm
Leveys 93,5 cm
Syvyys 77 cm
Saatavuus Arvioitu toimitusaika 2-4 viikkoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nojatuoli Mindo 107, dark grey
Arviosi
Copyright  Boknäs 2021