Verkkokaupassa ILMAINEN toimitus! Maksutavat ja toimitusehdot

KlarnaKlarna

Lankkupöydät

Lankkupöytä räätälöidään sisustukseesi sopivaksi

Tämä lankkupöytä -konsepti on monipuolisuudessaan uniikki. Jokaisella yksityiskohdalla on omat ominaisuutensa joista sinä valitset sopivimmat. Lopputuloksena on juuri sinua varten käsityönä tehty laadukas lankkupöytä. Näin se tapahtuu:

  1. Valitse oikea koko. Yhdessä-sarjan ruoka- ja sohvapöytiin sekä penkkeihin on vakiokoot. Jos niistä ei löydy sopivaa, kalusteet voi tilata omien mittojen mukaan. Lisäksi kaikkiin ruokapöytiin saa jatkopalan.
  2. Valitse yhtenäinen kansi tai lankut. Ruokapöytien kannet saa joko yhtenäisellä kansilevyllä tai kahdesta tai kolmesta lankusta koostuvana. Sohvapöytien kannet saa joko yhtenäisellä kansilevyllä tai kahdesta lankusta koostuvana. Penkki on aina yhtenäinen.
  3. Valitse
 mieluinen jalka. Jalkamalleja on valittavana neljä erilaista: A-jalka, U-jalka, X-jalka ja kelkkajalka. Kaikki mallit saa teräksisenä, kolmella eri pintakäsittelyllä. A- ja U-jalan saa myös saarnisena tai tammisena samoissa sävyissä kuin pöydän kannet.
  4. Valitse jalkojen sijainti. Ruokapöytien jalkojen sijoitteluun on kaksi vaihtoehtoa: joko 13 cm tai 23 cm päähän pöydän päistä.
  5. Valitse reunaprofiili. Kannen saa kolmella erilaisella reunaprofiililla: suorana, luonnollisesti pyöristettynä tai viistona.
  6. Valitse väri. Sävyvaihtoehtoja on 18: tammea ja saarnea erisävyisillä pintakäsittelyillä.
  7. Valitse pintakäsittely. 
Kannen pintaan on kolme erilaista viimeistelyä: patinoimaton (pieniä oksankohtia), pehmeät halkeamat (luonnollisia halkeamia vahvistettu ja oksankohtia enemmän) ja täytetyt oksankohdat (oksankohdat täytetty ja pinta hiottu sileäksi).

Boknäs Yhdessä lankkupöytä -konsepti on monipuolisuudessaan ainutlaatuinen. Jokaisella yksityiskohdalla on omat ominaisuutensa, joista sinä valitset itsellesi sopivimmat. Lopputuloksena on juuri sinua varten käsityönä tehty laadukas lankkupöytä. Boknäs Yhdessä lankkupöytien valtti on sen moni-ilmeisyys. Koska sävyn, jalat, pintakäsittelyn ja lankkujen lukumäärän voi valita itse, pöydästä saa juuri omaan sisustukseen sopivan.

Lue lisää: Boknäs Yhdessä -esite

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
Copyright  Boknäs 2021