ILMAINEN TOIMITUS
verkkokaupassa  -  Lue Boknäs korona-info tästä

 

Eteiskalusteet

Tutustu kalusteisiimme, joilla teet eteisestäsi toimivan ja tyylikkään!

Onko tapanasi etsiä kenkälusikkaa tai aurinkolaseja ulos lähtiessäsi? Entä löytyykö avainnipulle laskutilaa kotiin saapuessasi? Arki on huomattavasti helpompaa, kun tavaroilla on omat paikkansa. Eteisen sisustamisessa tulisi huomioida se, että siellä säilytetään paljon erilaista tavaraa: vaatteita, kenkiä, asusteita, kenkienhuoltotarvikkeita, kasseja ja avaimia. Valikoimassamme olevat eteiskalusteet ja -tavarat, kuten naulakot, koukut, säilytyslaatikot ja -korit, auttavat pitämään eteisen siistinä. Perheenjäsenille kannattaa hankkia eteiseen nimikoidut korit, joissa he voivat säilyttää omia asusteitaan. Tällä estetään turhien ja käyttämättömien vaatteiden kertyminen kaappeihin.

Eteinen on harvemmin tilava, joten siellä olevat lattia- ja seinäpinnat kannattaa hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Eteinen kannattaa sisustaa myös mukavaksi ja viihtyisäksi – onhan se tila, jossa toivotetaan vieraatkin tervetulleeksi. Runsaamman kokoiseen eteistilaan mahtuu penkkikin, jolle voi istahtaa kengän nauhoja sitomaan tai muita uloslähtijöitä odottelemaan.

Boknäsiltä löydät laadukkaat kalusteet ja säilytystavarat eteiseesi. Haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka on tehty kestämään käyttöä. Laadukas kaluste kestää sukupolvelta toiselle ja on siten myös ympäristöystävällinen valinta.

 

View as Ruudukko Luettelo

13 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

13 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
Copyright  Boknäs 2021