Verkkokaupassa ILMAINEN toimitus! Maksutavat ja toimitusehdot

KlarnaKlarna

Piensäilytys

Tutustu piensäilytystuotteisiimme ja helpota arkeasi järjestämällä tavarat paikoilleen!

Me Boknäsillä haluamme tuoda kotiisi toimivuutta ja helpottaa arkeasi laadukkailla piensäilytystuotteilla, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Koti on myös helpompi pitää siistinä, kun hyllyillä ja pöydillä ei loju pientä sekalaista tavaraa. Järjestyksen merkitys korostuu erityisesti eteistilassa, jonka kautta mennään ja tullaan arjen kiireissä. Joudutko etsimään kenkälusikkaa ulos lähtiessäsi? Minne jätät avainnipun saapuessasi? Naulakot, koukut, laatikot, lokerikot ja korit auttavat pitämään tavarat omilla paikoillaan ja helposti löydettävissä. Lastenhuoneessakin on usein paljon pieniä leluja ja tavaroita, jotka on mukava kerätä koreihin ja laatikoihin seuraavaa leikkihetkeä odottamaan. Säilytyskorit ja -laatikot sopivat hyödynnettäviksi myös roskien lajittelussa ja lehtien säilyttämisessä.

Piensäilytystuotteilla loihdit kotiisi järjestystä ja lisää säilytystilaa. Arki on huomattavasti sujuvampaa, kun tavarat löytyvät ilman etsimistä. Jaquet-vaaterengille voit ripustaa valmiiksi seuraavan päivän vaatteet ja asusteet aamutoimiasi sujuvoittaaksesi.

Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita kalusteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Laadukas kaluste kestää sukupolvelta toiselle ja on siten myös ympäristöystävällinen valinta.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
  1. Boknäs Kirjateline, kokoontaitettava.
    Boknäs Kirjateline
    Alkaen 72,00 €
per sivu
Copyright  Boknäs 2021