Verkkokaupassa ILMAINEN toimitus! Maksutavat ja toimitusehdot

KlarnaKlarna

Projektimyynti

Laadukkaat kalusteet julkisiin tiloihin

Tiesitkö, että Boknäsin valikoimista löytyy upeita huonekalubrändejä, joiden tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös julkisiin tiloihin ja työpisteisiin? Näihin ja muihin edustamiimme huonekalubrändeihin pääset tutustumaan joko paikanpäällä uudessa Tapiolan myymälässämme (Länsituuli 4, Espoo) tai etänä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Boknäs Espoo
Miko Kiiskinen
040 152 8301
miko.kiiskinen@boknas.fi


Yksinoikeudella

boknas.fiboknas.fi
boknas.fiboknas.fi

Boknäs kirjahylly on kirjanystävän klassikko, jota valmistetaan vanhojen, perinteisten mallien mukaisesti. Boknäs tuoteperheestä löytyvät myös mm. säädettävät työpöydät, kirjoituspöydät, karusellit, työtuolit, rulokaapit.

ethnicraft.comethnicraft.com
ethnicraft.comethnicraft.com

Belgialaisen Ethnicraftin huonekalut valmistetaan massiivipuusta, joka luonnonmateriaalina herättää positiivisia tunteita. Massiivipuu on uskomattoman vahva ja vanhenee kauniisti ajan myötä.

kff.dekff.de
KFF.deKFF.de

Ainutlaatuiset ja innovatiiviset huonekalut kotiin sekä julkisiin tiloihin. Suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Saksan Lemgossa yli 30 vuoden ajan. Kattava valikoima pöytiä ja tuoleja, joille on ominaista upea muotoilu, mukavuus, korkeat laatustandardit ja käsityötaito.


Maahantuonti

dan-form.comdan-form.com
dan-form.comdan-form.com

Dan-Formin mallistoon kuuluu laadukkaita huonekaluja, kuten ruokailu- ja kokoustuoleja, baarituoleja, nojatuoleja, toimistotuoleja, lepotuoleja ja pöytiä. Dan-Formin tuotteet sopivat sekä kotiin että julkitilakäyttöön.

kristensen.comkristensen.com
kristensen.comkristensen.com

Tanskalaisen Kristensenin perheyrityksen intohimona ovat huonekalut. Huippulaadukkaat huonekalut valmistetaan omassa Liettuan tehtaassa, jossa perinteiset käsityötaidot ovat arvossaan. Yli 90% tuotteista on juuri asiakasta varten räätälöityjä. 


Jälleenmyynti

cane-line.eucane-line.eu
cane-line.eucane-line.eu

Tanskalainen Cane-line on jo yli 30 vuoden ajan suunnitellut ulkokalusteita, jotka tekevät elämästä miellyttävän. Sen takaavat skandinavinen muotoilu, laadukas käsityö ja huipputeknologiset materiaalit.

carlhansen.comcarlhansen.com
carlhansen.comcarlhansen.com

Carl Hansen & Søn on yli 100 vuoden ajan erikoistunut tarjoamaan ainutlaatuisia huonekaluja, joiden ikoninen muotoilu on yhdistelmä yksinkertaisuutta, esteettisyyttä ja toiminnallisuutta, joka herätetään eloon ammattitaitoisen työn ja korkealaatuisten materiaalien avulla.

eichholtz.comeichholtz.com
eichholtz.comeichholtz.com

Eichholtz sai alkunsa 1990-luvulla antiikkiesineiden keräilijä Theo Eichholtzin etsiessä uusia tuotteita. Eichholtz on vuosien varrella kasvanut yhdeksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista ylellisten kalusteiden, valaisimien ja sisustustuotteiden myyjäksi.


foscarini.comfoscarini.com
foscarini.comfoscarini.com

Design-valaisimet Italiasta - Vuonna 1981 perustettu Foscarini valaisee ympäri maailmaa persoonallisilla valaisimillaan. Foscarini toimii yhteistyössä useiden arvostettujen suunnittelijoiden kanssa. Pelkistetyt muodot, veistoksellisuus ja värien kirjo ovat vain muutamia sanoja joilla voi kuvailla eri valaisinmallien estetiikkaa ja olemusta.

nevotex.finevotex.fi
nevotex.finevotex.fi

Nevotex on Pohjois-Euroopan johtava tekstiilien, nahan, teknisten materiaalien ja työkalujen toimittaja sisustusratkaisuihin ja huonekalujen valmistukseen. Toimintaamme leimaavat kokemus, asiantuntemus ja intohimoinen suhtautuminen muotoiluun, väreihin ja tekstuureihin.

serien.comserien.com
serien.comserien.com

Serien.lighting -valaisimet on valmistettu materiaaleista, jotka sopivat käyttötarkoitukseen ja luovat tunnelmaa tai korostavat tiettyjä alueita. Korkea luovan tason prosessi yhdistyy nykyaikaiseen muotoiluun, jotta valaisimet sopisivat yhteen valonlähteiden kehityksen kanssa.


vm-carpet.fivm-carpet.fi
vm-carpet.fivm-carpet.fi

Viita-ahon mattokutomon perustivat Arto ja Aila Viita-aho vuonna 1973 Lappajärven rannalle. Kutomossa tehtiin mm. räsymattoja jo heti alusta lähtien, myöhemmin mukaan tulivat myös nukka- ja villamatot, puuvilla, sisal ja pellava. VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa yhteistyötä kutomo on tehnyt jo 30 vuotta.

mindo.commindo.com
mindo.commindo.com

Mindo ulkokalusteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Suunnittelussa panostetaan mukavuuteen, harmoniseen muotoiluun sekä kestäviin laadukkaisiin materiaaleihin. Muinaisen kiinalaisen filosofian inspiroimana Mindo keskittyy olemaan läsnä hetkessä ja lisäämään tasapainoa elämään.

mindo.com
Esite

rootsliving.firootsliving.fi
rootsliving.firootsliving.fi

Roots Living -mattojen mallisto on kokoelma korkelaatuisista luonnonmateriaaleista valmistettuja mattoja, joissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja luonnonmukaiset värit. Kaikki Roots-matot ovat käsin valmistettuja Intiassa ja niiden tuotantoprosessi on eettisesti varmistettu oman yhteistyökumppanimme toimesta.


Copyright  Boknäs 2021