Verkkokaupassa ILMAINEN toimitus! Maksutavat ja toimitusehdot

KlarnaKlarna

Cane-line

Cane-line

Nauti kesästä ja säänkestävistä ulkokalusteita
Tanskalainen Cane-line on jo yli 30 vuoden ajan suunnitellut ulkokalusteita, jotka tekevät elämästä miellyttävän. Sen takaavat skandinavinen muotoilu, laadukas käsityö ja huipputeknologiset materiaalit. Cane-linen kalustemalliston avainsanoja ovat mukavuus, muunneltavuus ja rento tunnelma. Pohjoisen kylmää säätä sekä auringon paistetta kestävät ulkokalusteet ovat nyt suositumpia kuin koskaan ennen.

Yksi suosion salaisuuksista ovat pehmusteet, jotka kuivuvat sadekuuron jäljiltä hetkessä. Oleskelu ja kesästä nauttiminen ei voisi olla helpompaa! Cane-linelle on myönnetty kansainvälisten ISO14001- ja SA8000-standardien mukaiset sertifikaatit. Ne takaavat, että kalusteet on valmistettu ympäristöä säästävällä ja sosiaalisesti vastuullisella tavalla. Tuotteiden tanskalainen suunnittelu ja tarkkaan valitut valmistuspaikat eri puolilla maailmaa optimoivat tuotantoprosessin.

www.caneline.eu
Cane-line 2022 esite

Katso video

Huom! Tämän vuoden kesäkalustesesonki on hyvin erikoinen Cane-linen tuotteiden osalta. Pandemia sekä konttipula ja samaan aikaan kysynnän kova kasvu ovat vaikuttaneet tuotteiden saatavuuteen suuresti. Osa tuotteista löytyy Cane-linen varastosta Tanskasta, jolloin toimitusaika on n. 2-3 vkoa, mutta monen tuotteen osalta toimitusajat ovat pidemmät. Mikäli haluat tietää tarkemmin tuotteiden toimitusajan niin olethan yhteydessä myymäläämme.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 312

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Copyright  Boknäs 2021