Verkkokaupassa ILMAINEN toimitus! Maksutavat ja toimitusehdot

KlarnaKlarna

Hyllyt

Kirjahylly, avohylly ja muut säilytyskalusteet

Hylly on monikäyttöinen säilytyskaluste, joka sopii kodin eri tiloihin. Meiltä löytyy vaihtoehtoja niin olo-, työ- kuin lastenhuoneeseenkin. Laadukkaan hyllyn tunnistaa ennen kaikkea siitä, että se on valmistettu kestävistä materiaaleista. Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme vankkoja hyllyjä, jotka kestävät niissä säilytettävien tavaroiden painon. Laadukas hylly kestää sukupolvelta toiselle ja on siten myös ympäristöystävällinen valinta.

Valikoimastamme löytyy niin moderniin kuin klassiseenkin sisustustyyliin sopivia hyllyjä. Flamantin Balmore kirjahylly lamppuineen ja tikkaineen tuo arvokasta tunnelmaa kodin kirjastohuoneeseen. Ethnicraftin hyllyt tuovat persoonallisella muotoilullaan koriste-esineet hienosti esiin. Modernin Kristensen & Kristensenin Velvet-hyllyn voit tilata haluamallasi runkokehikolla ja hyllyillä. Boknäsin Karusellihyllyt sopivat hyvin vaikkapa työhuoneen käsikirjastoksi ja niitä on saatavana 14 eri värisävyssä. Hyllyvaihtoehtoja on lukuisia!

Hyllyn käyttötarkoituksia on monenlaisia. Hyllyä valittaessa tulisi ottaa huomioon siinä säilytettävät esineet ja niitä varten tarvittava tila. Lasiovet suojaavat kirjahyllyssä säilytettäviä kirjoja pölyyntymiseltä. Mapit voi olla mukavampi sijoittaa umpinaisten hyllyn ovien taakse piiloon. Avonaiset ja ilman taustalevyä olevat hyllyt soveltuvat erinomaisesti myös tilanjakajiksi.

Hyllyn muunneltavuudesta on hyötyä esimerkiksi kodin vaihtuessa tai säilytystarpeiden muuttuessa. Jotkut hyllyistämme soveltuvat käytettäviksi sekä pysty- että vaaka-asennossa.

Olipa kiikarissasi näyttävä kirjahylly, tai kevyempi avohylly, löytyy meiltä ratkaisu jokaiseen kotiin!

View as Ruudukko Luettelo

26 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Boknäs Karusellipöytä, pyörivä, säilytystilaa kirjoille 2,24 hyllymetriä.
  Boknäs Karusellipöytä
  Alkaen 737,44 €
 2. Boknäs Karusellihyllyyn sopii 6,5 hyllymetriä kirjoja, viisi tasoa, pyörivä.
  Boknäs Karusellihylly
  Alkaen 1 294,00 €
 3. Boknäs Mappikaruselliin sopii 1,22 hyllymetriä mappeja, pyörivä.
  Boknäs Mappikaruselli pyörillä
  Alkaen 737,44 €
per sivu
Copyright  Boknäs 2021