Verkkokaupassa ILMAINEN toimitus! Maksutavat ja toimitusehdot

KlarnaKlarna

Lipastot ja senkit

Lipasto ja senkki osaksi kotisi sisustusta!

Lipasto ja senkki loihtivat tyylikästä säilytystilaa kodin eri tiloihin. Nämä kalusteet toimivat sekä säilytystilana että laskutasoina. Tyylikäs senkki tuo arvokkuutta eteistilaan, ja se toimii hyvin myös TV-tasona. Makuuhuoneen lipasto toimii erinomaisena säilytystilana vaatteille, asusteille ja koruille. Lipasto ja senkki toimivat keittiössä aputasoina sekä säilytystilana aterimille ja astioille. Lastenhuone on helpompi pitää siistinä, kun lelut saa kerättyä lipaston laatikoihin. Meiltä löydät myös työhuoneeseen sopivat lipastot ja rulokaapit. Arki on huomattavasti sujuvampaa, kun tavaroilla on omat paikkansa.

Hyvän kalusteen tunnistaa siitä, että se on valmistettu kestävistä materiaaleista. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita säilytyskalusteita, jotka kestävät niissä säilytettävien esineiden painon. Myös vetolaatikoiden kiskojen tulee kestää käyttöä. Vankkaa tekoa oleva kaluste kestää sukupolvelta toiselle ja on siten myös ympäristöystävällinen valinta.

Valikoimastamme löytyy niin moderniin kuin klassiseenkin sisustustyyliin sopivat lipastot ja senkit. Säilytyskalustetta valittaessa tulee ottaa huomioon siinä säilytettävät esineet ja niitä varten tarvittava tila. Senkin ovien ja lipaston vetolaatikoiden tulee mahtua avautumaan kunnolla. Jos huoneessa on niukasti tilaa, on liukuovellinen kalustemalli järkevä vaihtoehto.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 71

Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Rulokaappi 60 Boknäs. Ovi lukittavissa, pyörien ansiosta helppo siirtää.
  Boknäs Rulokaappi 60
  Alkaen 1 294,00 €
 2. Boknäs Lipasto, neljällä laatikolla ja ovella.
  Boknäs Lipasto
  Alkaen 924,00 €
 3. Villinki Pieni laatikosto kolmella laatikolla, pyörät alla helpottavat siirtämistä.
  Villinki Pieni laatikosto
  Alkaen 631,00 €
Sivu
per sivu
Copyright  Boknäs 2021