ILMAINEN TOIMITUS
verkkokaupassa  -  Lue Boknäs korona-info tästä

 

Lipastot ja senkit

Tutustu lipastoihin ja senkkeihin!

Lipastoilla ja senkeillä loihdit tyylikästä säilytystilaa kodin eri tiloihin. Nämä kalusteet toimivat sekä säilytystilana että laskutasoina. Tyylikäs senkki tuo arvokkuutta eteistilaan, ja se toimii hyvin myös TV-tasona. Makuuhuoneen lipastossa voi säilyttää vaatteita, asusteita ja koruja. Keittiössä lipastot ja senkit toimivat aputasoina sekä säilytystilana aterimille ja astioille. Lastenhuone on helpompi pitää siistinä, kun lelut saa kerättyä lipaston laatikoihin. Meiltä löydät myös työhuoneeseen sopivat lipastot ja rulokaapit. Arki on huomattavasti sujuvampaa, kun tavaroilla on omat paikkansa.

Hyvän kalusteen tunnistaa siitä, että se on valmistettu kestävistä materiaaleista. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita säilytyskalusteita, jotka kestävät niissä säilytettävien esineiden painon. Myös vetolaatikoiden kiskojen tulee kestää käyttöä. Vankkaa tekoa oleva kaluste kestää sukupolvelta toiselle ja on siten myös ympäristöystävällinen valinta.

Valikoimastamme löytyy niin moderniin kuin klassiseenkin sisustustyyliin sopivia lipastoja ja senkkejä. Säilytyskalustetta valittaessa tulee ottaa huomioon siinä säilytettävät esineet ja niitä varten tarvittava tila. Senkin ovien ja lipaston vetolaatikoiden tulee mahtua avautumaan kunnolla. Jos huoneessa on niukasti tilaa, on liukuovellinen kalustemalli järkevä vaihtoehto.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 68

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 68

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
Copyright  Boknäs 2021