Verkkokaupassa ILMAINEN toimitus! Maksutavat ja toimitusehdot

KlarnaKlarna

Tv-taso

Tv-taso vaikuttaa vahvasti koko olohuoneen tunnelmaan!

Meiltä löydät niin klassiseen kuin moderniinkiin sisustustyyliin sopivia tv-tasoja. Valittavanasi on sekä umpinaisia että avonaisia tv-kalustemalleja.

Vanhojen ja perinteisten mallien mukaisesti valmistetun Boknäs-tuoteperheen hienous on sen räätälöitävyys: voimme valmistaa haluamasi kalusteet toivomiesi mittojen mukaan. Boknäs tv-tasoihin on mahdollista liittää myös nurkkapaloja, joiden avulla voit jatkaa kalustetta huoneen seinältä toiselle. Villinki-sarjakin mahdollistaa helposti muunneltavat kalustekokonaisuudet: Tv-taso on mahdollista myös yksilöidä puutappiliitoksin toisiinsa kiinnittyvistä erillisistä elementeistä.

Tv-taso tulee valita niin, että kaluste on siinä säilytettäviin esineisiin nähden riittävän kokoinen. Ovilla varustettu tv-taso voi olla järkevä vaihtoehto silloin, kun haluat osan tavaroista piiloon. Kalusteen ovet suojaavat myös siinä säilytettäviä laitteita ja esineitä pölyyntymiseltä.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme laadukkaita kalusteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Valikoimassamme olevat tv-tasot on suunniteltu niin, että ne kestävät varmasti niissä säilytettävien laitteiden ja esineiden painon. Laadukas kaluste kestää sukupolvelta toiselle ja on siten myös ympäristöystävällinen valinta.

View as Ruudukko Luettelo

34 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
  1. Villinki tv-taso liukuovilla 140 x 39 cm, Villinki-hyllyjärjestelmän osa, valmiiksi koottu elementti.
    Villinki tv-taso elementti 140 x 39 cm
    Alkaen 975,00 €
per sivu
Copyright  Boknäs 2021