ILMAINEN TOIMITUS
verkkokaupassa  -  Lue Boknäs korona-info tästä

 

Tv-kalusteet

Tutustu valikoimassamme oleviin laadukkaisiin tv-kalusteisiin!

Meiltä löydät niin klassiseen kuin moderniinkiin sisustustyyliin sopivia tv-kalusteita. Valittavanasi on sekä umpinaisia että avonaisia tv-kalustemalleja. Boknäs- ja Villinki-tuoteperheistä löytyy seinäpintaan kiinnitettävä Kätkö, joka mahdollistaa jopa 60 tuumaisen television piilottamisen liukuovien taakse.

Vanhojen ja perinteisten mallien mukaisesti valmistetun Boknäs-tuoteperheen hienous on sen räätälöitävyys: voimme valmistaa haluamasi kalusteet toivomiesi mittojen mukaan. Boknäs-tv-kalusteeseen on mahdollista liittää myös nurkkapaloja, joiden avulla voit jatkaa kalustetta huoneen seinältä toiselle. Villinki-sarjakin mahdollistaa helposti muunneltavat kalustekokonaisuudet: voit luoda yksilöllisen tv-tason puutappiliitoksin toisiinsa kiinnittyvistä erillisistä elementeistä.

Tv-tasoa valittaessa tulee varmistua siitä, että kaluste on siinä säilytettäviin esineisiin nähden riittävän kokoinen. Ovilla varustettu kaluste voi olla järkevä vaihtoehto silloin, kun haluat osan tavaroista piiloon. Kalusteen ovet suojaavat myös siinä säilytettäviä laitteita ja esineitä pölyyntymiseltä.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme laadukkaita kalusteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Valikoimassamme olevat tv-kalusteet on suunniteltu niin, että ne kestävät varmasti niissä säilytettävien laitteiden ja esineiden painon. Laadukas kaluste kestää sukupolvelta toiselle ja on siten myös ympäristöystävällinen valinta.

View as Ruudukko Luettelo

28 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
  1. Villinki tv-taso liukuovilla 140 x 39 cm, Villinki-hyllyjärjestelmän osa, valmiiksi koottu elementti.
    Villinki tv-taso 140 x 39 cm
    Alkaen 903,00 €
View as Ruudukko Luettelo

28 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
Copyright  Boknäs 2021