Verkkokaupassa ILMAINEN toimitus! Maksutavat ja toimitusehdot

KlarnaKlarna

Vitriinit ja kaapit

Tutustu kaappeihin ja vitriineihin!

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme laadukkaita kalusteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Valikoimassamme olevat vitriinit ja kaapit kestävät hyvin niissä säilytettävien esineiden kuten astioiden ja kirjojen painon. Laadukas kaluste kestää sukupolvelta toiselle ja on siten myös ympäristöystävällinen valinta.

Vitriinit ja kaapit soveltuvat erilaisiin säilytystarkoituksiin. Lasiovellinen vitriini tarjoaa koriste-esineille ja kirjoille niiden ansaitsemansa paikan. Umpinainen kaappi toimii hyvin vaatekaappina, keittiön kuivatavara- ja astiakaappina sekä työhuoneen säilytyskalusteena. Kaapin ovet suojaavat koriste-esineitä ja kirjoja pölyyntymiseltä sekä keittiön kuivatavaroita valolta. Työhuoneen mappirivistöt voi olla mukavampi sijoittaa umpinaisten kaapin ovien taakse piiloon.

Valikoimastamme löytyy niin moderniin kuin klassiseenkin sisustustyyliin sopivia vitriinejä ja kaappeja. Flamantin Balmore-vitriinihylly lamppuineen ja tikkaineen tuo tilaan perinteikästä tunnelmaa. Modernin sisustustyylin ystäville löytyy jännittäviä vaihtoehtoja mm. Ethnicraftilta ja Kristensen & Kristenseniltä. Vaihtoehtoja on lukuisia.

Kaappia tai vitriiniä valittaessa tulisi ottaa huomioon siinä säilytettävät esineet ja niitä varten tarvittava tila. Kalusteen muunneltavuudesta on hyötyä esimerkiksi kodin vaihtuessa tai säilytystarpeiden muuttuessa. Esimerkiksi Villinki-vitriini koostuu erillisistä elementeistä, jotka ovat koottavissa halutunlaiseksi kokonaisuudeksi.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 60

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Copyright  Boknäs 2021